Bejelentés


ORSZÁGOS VASÚTMODELL BÖRZE Korosztály nélküli szórakozás!

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.Hírek
Japánvasút

Láthatatlan szellemvasutat terveznek Japánban!

tovább >>


VASÚTMODELL TV

Már régóta vártunk egy olyan TV-t, ami csak a vasútmodellezéssel foglalkozik! Hát íme, megtörtént a csoda! A LOGOra kattintva már nézhetitek is! Reméljük a budapesti LÁNGos börze is és a TEMOFESZT is műsorra kerül majd! Sok sikert és kitartást a TV-s kollégáknak!

Tűzoltó szekerek

Sokat járom az országot és egyre több helyen látom, hogy a falú vagy a város főterét, jó esetben helyre állított, régi tűzoltó szekerek díszítik.Az viszont elkeserítő, hogy több helyen nem becsülik meg egyes emberek ezeket a törekvéseket! Az áldozatos munkával felújított vagy csak épen az összedöléstől megmentett járműveket telerakják szeméttel vagy a környezetük takarítása közben keletkezett szennyezőanyagtól nem takaritják meg!

tovább >>


ÁRPÁD MOTORVONAT!

Újdonság a modellezésben! Elkészült H0 építési nagyságban az ÁRPÁD MOTORVONAT. Kidolgozott külső-belső kivitel, elegáns, fa díszdobozban. Az eredetivel azonos precíz kidolgozás ára, hogy csak modulterepasztalon tud közlekedni. A hagyományos terepasztalok szűk íve miatt nem tud elfordulni a forgózsámoly.

tovább >>


TEREPASZTAL BÉRLÉS

Rendezvényszervezők jelentkezését várjuk, akik megbízóik részére dekorácíonak, vendég csalogatónak, installációnak bérelnének különböző méretű és méretarányú terepasztalokat.

tovább >>

FELHÍVÁS!

 

 Vasútbarátok, gyűjtők figyelem!

 

A TEMOFESZT 2012 felhívásunkra nagyon sokan jelentkeztek, köztük relikviagyűjtők is! Őket sajnos el kellett utasítanunk a terepasztalokkal jelentkező kiállítók túljelentkezése álltal bekövetkezett helyszűke miatt! Ezen felbuzdulva, elérkezettnek láttuk az időt, hogy egy ÖNÁLLÓ relikvia kiállítást szervezzünk

 

A MOZDONYFÜST ÁRNYÉKÁBAN

 

Címmel.

 

Tervezzük, hogy 2013 tavaszán, kb. 100 db. vitrinben – ilyen mennyiségben Magyarországon másodszor - lehetőséget biztosítunk vasútbarát relikvia gyűjtőknek, akik bemutathatják a vasúthoz kötődő tevékenységek tárgyi eszközeit.

 

Ezek lehetnek:

• Ritkaságok - érdekességek

• Régiségek - újdonságok,

• kitüntetések,

• ruhaneműk,

• fotók, képeslapok,

• lámpák,

• alkatrészek,

• jegyek,

• utas ellátásban használt tárgyak

• kiszolgáló eszközök,

• modellek

• stb.

 Magánszemélyek, kismúzeumok, klubok, egyesületek jelentkezését várjuk, Magyarországról és határainkon túlról is! Kérjük, az alábbi előjelentkezési adatlapot töltse ki és küldje el nekünk, hogy kapcsolatba léphessünk Önnel!

 

Előjelentkezési határidő: 2013, március 1.

 

Köszönettel!

A szervezők

 

KIÁLLÍTÓ SZEMÉLY, EGYESÜLET, KLUB, STB. NEVE
KAPCSOLAT TARTÓ
E-MAIL CÍM
KIÁLLÍTÁSI ANYAG LEÍRÁSA
TELEPÜLÉS, AHONNAN A KIÁLLÍTÁSI ANYAG ÉRKEZIKIngyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!