Bejelentés


ORSZÁGOS VASÚTMODELL BÖRZE Korosztály nélküli szórakozás!

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.Hírek
Japánvasút

Láthatatlan szellemvasutat terveznek Japánban!

tovább >>


VASÚTMODELL TV

Már régóta vártunk egy olyan TV-t, ami csak a vasútmodellezéssel foglalkozik! Hát íme, megtörtént a csoda! A LOGOra kattintva már nézhetitek is! Reméljük a budapesti LÁNGos börze is és a TEMOFESZT is műsorra kerül majd! Sok sikert és kitartást a TV-s kollégáknak!

Tűzoltó szekerek

Sokat járom az országot és egyre több helyen látom, hogy a falú vagy a város főterét, jó esetben helyre állított, régi tűzoltó szekerek díszítik.Az viszont elkeserítő, hogy több helyen nem becsülik meg egyes emberek ezeket a törekvéseket! Az áldozatos munkával felújított vagy csak épen az összedöléstől megmentett járműveket telerakják szeméttel vagy a környezetük takarítása közben keletkezett szennyezőanyagtól nem takaritják meg!

tovább >>


ÁRPÁD MOTORVONAT!

Újdonság a modellezésben! Elkészült H0 építési nagyságban az ÁRPÁD MOTORVONAT. Kidolgozott külső-belső kivitel, elegáns, fa díszdobozban. Az eredetivel azonos precíz kidolgozás ára, hogy csak modulterepasztalon tud közlekedni. A hagyományos terepasztalok szűk íve miatt nem tud elfordulni a forgózsámoly.

tovább >>


TEREPASZTAL BÉRLÉS

Rendezvényszervezők jelentkezését várjuk, akik megbízóik részére dekorácíonak, vendég csalogatónak, installációnak bérelnének különböző méretű és méretarányú terepasztalokat.

tovább >> 

Már vásárolható a támogatói TALPFAJEGY !

 

A PROGRAM ELŐKÉSZÍTÉS ALATT!

A KÖVETKEZŐ RENDEZVÉNYÜNK A NYÍRVIDÉKI KISVASÚTI NAP 2012 SZEPTEMBER 15.

Az alábbi program várható kisebb módósításokkal a nyíregyházi emléknapon is!

 

Még egyszer szeretnék az Élő Mini-Világ Környezetvédelmi Alapítvány nevében köszönetet mondani a MÁV és részlegeinek a segítőkész hozzáállásukért valamint, hogy lehetővé tették az emléknap megtartását, és külön köszönet az ebben résztvevő személyeknek!

Szeretnék tájékoztatást adni a 2012, augusztus 11.-én Kecskeméten megrendezett Kisvasúti Napról.

Alapítványunk vállalta a terület gaz és gyomtalanítását, valamint rendberakását.

Ezek a munkák aug. 10.-én megtörténtek. A váróteremben, három vitrinben megtartottuk a kiskiállítást és egy versenyautó-pálya valamint egy keskeny nyomközű terepasztal is felállításra került a gyerekek nagy örömére. A bejáratnál kerti-vasúttal is utazhattak a látogatók. Az udvaron, a LÁNG Vasútmodellező Gyerek és Ifjúsági Szakkör tagjai tartottak LGB vasútból /1:22,5/ bemutatót. Az épület előtt az Alapítvány Öko-buszában lehetett megnézni a környezetvédelmi és az alternatív energia felhasználásával kapcsolatos tárlatot. A buszban egy 10 méteres vasúti terepasztal is látható volt, amin több MÁV-os szerelvény is közlekedett.

Alapítványunk vállalásának megfelelően vigyázott a látogatók biztonságára is. A megbeszéltek szerint a vágányoknál, saját kordonnal elkerítette a területet. A rendezvényre érvényes balesetbiztosítással rendelkeztünk az ATLASZ biztosító jóvoltából.

A rendezvény a tervezett programok alapján problémamentesen lezajlott. A nap folyamán kb. 100 -120 fő látogatót fogadtunk.

Sajnos a jármű mozgást nem lehetett kivitelezni!

 


Képgaléria


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!