Bejelentés


ORSZÁGOS VASÚTMODELL BÖRZE Korosztály nélküli szórakozás!

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.Hírek
Japánvasút

Láthatatlan szellemvasutat terveznek Japánban!

tovább >>


VASÚTMODELL TV

Már régóta vártunk egy olyan TV-t, ami csak a vasútmodellezéssel foglalkozik! Hát íme, megtörtént a csoda! A LOGOra kattintva már nézhetitek is! Reméljük a budapesti LÁNGos börze is és a TEMOFESZT is műsorra kerül majd! Sok sikert és kitartást a TV-s kollégáknak!

Tűzoltó szekerek

Sokat járom az országot és egyre több helyen látom, hogy a falú vagy a város főterét, jó esetben helyre állított, régi tűzoltó szekerek díszítik.Az viszont elkeserítő, hogy több helyen nem becsülik meg egyes emberek ezeket a törekvéseket! Az áldozatos munkával felújított vagy csak épen az összedöléstől megmentett járműveket telerakják szeméttel vagy a környezetük takarítása közben keletkezett szennyezőanyagtól nem takaritják meg!

tovább >>


ÁRPÁD MOTORVONAT!

Újdonság a modellezésben! Elkészült H0 építési nagyságban az ÁRPÁD MOTORVONAT. Kidolgozott külső-belső kivitel, elegáns, fa díszdobozban. Az eredetivel azonos precíz kidolgozás ára, hogy csak modulterepasztalon tud közlekedni. A hagyományos terepasztalok szűk íve miatt nem tud elfordulni a forgózsámoly.

tovább >>


TEREPASZTAL BÉRLÉS

Rendezvényszervezők jelentkezését várjuk, akik megbízóik részére dekorácíonak, vendég csalogatónak, installációnak bérelnének különböző méretű és méretarányú terepasztalokat.

tovább >>

 


 

KÖZÉP - KELET EURÓPA LEGNAGYOBB TECHNIKAI MODELLVASÚT FESZTIVÁLJA

 

BŐVEBB INFÓ A LOGORA KATTINTVA!

 

 

AZ IDEI TÉL KÉPE:

 

 

Az ÁRPÁD MOTORVONATRÓL bővebben a hírekben!

 

 
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!